

Family Law Section of the Washington State Bar Association

Saturday, June 29, 2019
Olympic Room, Hotel RL
2300 Evergreen Park Drive SW
Olympia, Washington
\*\*ROOM OPENS AT 8:30 AM\*\*

## **Agenda**

9:00 AM (5 min) Introductions and Roll Call — James Lutes

Proxies: Ann  $\rightarrow$  Nancy H  $\rightarrow$  Mark

Shelley  $\rightarrow$  Nancy  $K \rightarrow$  Nancy  $H \rightarrow$  Mark

Monique  $\rightarrow$  Rhea  $\rightarrow$  Mark

9:05 AM (5 min) Review of Agenda – *Group* 

Review/adoption of June Meeting Minutes, or motion to table

review/adoption until October if minutes are not yet available – Mark

Alexander

9:10 AM (60 min) Budget – James Lutes

- Planning budget for FLEC year 2019-2020
- Review of previous budgets for guidance
- Other topics identified at last meeting:
  - o Two Skills Trainings?
  - o Recruiting budget?
  - o Advertising budget?
  - Would it be possible to change the model for Skills Training and do it ourselves w/o another cosponsor?
  - o Should we add mini-CLEs?
  - o Swag for 2020 midyear?
  - Per Eleen, 2020 is Family Law Section's 30<sup>th</sup> anniversary anything special
    - At the Midvear
    - At another time
- Additional line items

10:10 AM (10 min) Break

10:20 AM (90 min) Budget, continued – *Group* 

11:50 AM (30 min) Lunch buffet

12:20 PM (60 min) Budget, continued – *Group* 

1:20 PM (15 min) Break

1:35 PM (60 min) Should and how will FLEC participate in what's going on with the BOG

and the Bar? – Nancy Hawkins and Group

2:35 PM (25 min) Uniform Family Law Arbitration Act – *Pat Rawnsley* 

3:00 PM (as needed) New/Old Business

- FLEC member badges
- Newsletter editor?
- Yahoo website tutorial (Mark?)

3:30 PM (approx.) Adjourn

## IF YOU ARE UNABLE TO ATTEND THE MEETING, PLEASE CONTACT JAMES, NANCY K OR MARK AND NAME AT LEAST ONE PROXY (TWO IS BETTER)