### **Meeting of the Family Law Executive Committee**

Saturday, September 21, 2024 8:00 a.m. - 12:00 p.m. WE WILL BE MEETING IN-PERSON AND BY ZOOM ZOOM LINK IS BELOW

# PLEASE NOTIFY KIM LOGES AND TAMARA GARRISON IN ADVANCE OF THE MEETING IF YOU CANNOT ATTEND AND PROVIDE YOUR TWO PROXIES

#### **Agenda**

8:00 A.M. (10 min) Roll Call — Kim Loges

Announcements - Tamara Garrison

Incoming Chair Logistics/Communications – *Dawn Sydney* 

8:10 A.M. (45 min) Legislative Update – Executive Session - Patrick

8:55 A.M. (10 min) **Public Comment** 

9:05 A.M. (15 min) **UFFLA CLE** – *Jackie and Chris* 

- Discuss Special Speaker Aiden Key

Other issues

9:20 A.M. (40 min) **BOG Report** – *Nancy* 

BOG Liaisons – Tamara

POLB presentation – SCJA involvement – Chris, Nancy, Boaz

10:00 A.M. (10 min) Break

10:10 A.M. (10 min) May 2025 FLEC Retreat – Dawn and Tamara

10:20 A.M. (15 min) S.T.A.R. Updates – Chris Fox and Beth

Proposal for FLEC involvement

10:35 A.M. (10 min) Financial Report - Shelley

10:45 A.M. (15 min) Future Trainings

Basic Skills 2024/Mini-CLEs – Kiona, Beth, Shelley, Laura, La Vonna, Chris

Mid-Year 2025 - Tamara and Laura

## 11:00 A.M. (20 min) Committee//Workgroup Updates

Website – *Chris Fox* 

Nominations – *LaVonna and Amber* 

Awards committee – LaVonna Jones and Jackie Jeske

Bylaws Committee – Consider Starting

11:20 A.M. (10 min) Old Business/New Business

11:30 A.M. Adjourn

#### **September 21, 2024**

Tamara Garrison is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: WSBA FLEC Meeting - 09/21/2024 at 8:00 a.m. Time: Sep 21, 2024 08:00 AM Pacific Time (US and Canada)

Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/87394219443

Meeting ID: 873 9421 9443

REMAINING MEETINGS FOR THE 2024-2025 FLEC YEAR*		
MONTH/ DATE	START TIME	HOW HELD

WSBA BOARD OF GOVERNOR'S	
MEETINGS 2024	
September 6-7, 2024	