Meeting of the Family Law Executive Committee

Saturday, June 15, 2024 8:00 a.m – 11:30 a.m. WE WILL BE MEETING BY ZOOM ZOOM LINK IS BELOW

PLEASE NOTIFY KIM LOGES AND TAMARA GARRISON IN ADVANCE OF THE MEETING IF YOU CANNOT ATTEND AND PROVIDE YOUR TWO PROXIES

Agenda

8:00 a.m. (10 min) Roll Call — Kim Loges

Minutes – review/approval - Kim Loges Announcements - Tamara Garrison

- Results from survey sent to FLEC about Meetings

8:10 a.m. (10 min) **Public Comment** – *Tamara Garrison*

8:20 a.m. (10 min) **Emeritus Volunteer Position-** *Jackie*

8:30 a.m. (30 min) **BOG Report** –

BOG update and issues to discuss before next BOG meeting – *Nancy Hawkins*

Discuss draft letter re LLLT program

9:00 a.m. (15 min) Legal Sandbox/SCJA-FJLC - Nancy

 Discuss Legal Sandbox and possible written response before January SCJA-FJLC Meeting

9:15 a.m. (10 min) **S.T.A.R. Updates** –, *Chris Fox*

- Report from S.T.A.R. conference (materials provided)

9:25 a.m. (25 min) **Future Trainings**

Basic Skills 2024/Mini-CLEs – Kiona, Beth, Shelley, Laura, LaVonna, Chris

KCBA Family Law Section CLE – *Tamara*

Possible future collaborations

Mid-Year 2024 – LaVonna, Dawn, Amber. Susan

Mid-Year 2025 - Susan, Tamara, Laura

- Cost per credit

- Brainstorming topics and speakers

9:50 a.m. (10 min) Break

10:00 a.m. (20 min) **LLLT Scope and Forms Creation** – *Tamara*

- LLLT allowed scope of practice (materials provided)

- LLLT Board Created Forms and Training Process

- FLEC involvement with LLLT Board

10:20 a.m. (10 min) **Financial Report** - Shelley

- Approve 2025 Budget

10:30 a.m. (20 min) Committee//Workgroup Updates

Website – *Chris Fox*

Nominations – LaVonna and Amber

Awards committee – LaVonna Jones and Jackie Jeske

Exploring Idea of a Bylaws Committee - Nancy

10:50 a.m. (10 min) Old Business/New Business

11:00 a.m. Adjourn

June 15, 2024

Topic: FLEC June 15 2024 Meeting Time: Jun 15, 2024 08:00 AM Pacific Time (US and Canada)

Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/85936723836

Meeting ID: 859 3672 3836

| REMAINING MEETINGS FOR THE 2023-2024 FLEC YEAR* | | |
|---|------------|-------------------|
| MONTH/ DATE | START TIME | HOW HELD |
| June 15, 2024 | 8:45 a.m. | Virtual |
| July 18, 2024 | 1:00 p.m. | Hybrid (Mid-Year) |
| September 21, 2024 | 8:45 a.m. | Virtual |

| WSBA BOARD OF GOVERNOR'S | |
|--------------------------|--|
| MEETINGS 2024 | |
| July 18-19, 2024 | |
| September 6-7, 2024 | |