## Family Law Section



Family Law Section of the Washington State Bar Association

## Meeting of the Family Law Executive Committee

Saturday, April 20, 2024 8:45 a.m – 12:30 p.m. WE WILL BE MEETING BY ZOOM ZOOM LINK IS BELOW

## PLEASE NOTIFY KIM LOGES AND TAMARA GARRISON IN ADVANCE OF THE MEETING IF YOU CANNOT ATTEND AND PROVIDE YOUR **TWO** PROXIES

## Agenda

8:45 a.m. (5 min)	Announcements and Roll Call — <i>Tamara Garrison</i> Minutes – <i>review/approval</i>	
8:50 a.m. (10 min)	<b>EXECUTIVE SESSION</b> <u>Legislative Update/Discussion</u> – <i>Patrick Rawnsley</i> Other potential legislation/issues we need to know about	
9:00 a.m. (10 min)	Public Comment – Tamara Garrison	
9:10 a.m. (30 min)	<u>Change to Bylaws Regarding Executive Sessions</u> Report on conversation with Terra Nevitt – <i>Nancy Hawkins</i>	
9:40 a.m. (30 min)	<b><u>BOG Report</u></b> – BOG update and issues to discuss before next BOG meeting – <i>Nancy Hawkins</i>	
10:10 a.m. (10 min)	Break	
10:20 a.m. (30 min)	<b>Future Trainings</b> Basic Skills 2024/Mini-CLEs – <i>Kiona, Beth, Shelley, Laura, LaVonna, Dawn</i> Mid-Year 2024 – <i>LaVonna, Dawn, Amber</i> Mid-Year 2025 - <i>Susan, Tamara, Laura</i>	
10:50 a.m. (15 min)	<b><u>Financial Report</u></b> – Shelley Brandt Primer on the Budgets	
11:05 a.m. (15 min)	Committee//Workgroup Updates	

	Website – Chris Fox Nominations – LaVonna and Amber Awards committee – LaVonna Jones and Jackie Jeske
11:20 a.m. (10 min)	<u>AOC Updates</u> – Nancy Hawkins <u>S.T.A.R. Updates – Nancy Hawkins, Chris Fox</u>
11:30 a.m. (15 min)	<b>DRAW Invitation</b> – Patrick and Tamara
11:45 a.m. (10 min)	Emeritus Volunteer Position- Jackie
11:55 a.m. (10 min)	Office of Military & Veteran Legal Assistance – Tamara
12:05 p.m. (10 min)	Old Business/New Business
12:15 p.m.	Adjourn
	April 20, 2024

Tamara Garrison is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: FLEC April 20 2024 Meeting Time: Apr 20, 2024 08:45 AM Pacific Time (US and Canada)

> Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/84602477299

> > Meeting ID: 846 0247 7299

<b>REMAINING MEETINGS FOR THE 2023-2024 FLEC YEAR*</b>				
MONTH/ DATE	START TIME	HOW HELD		
April 20, 2024	8:45 a.m.	Virtual		
May 18, 2024	8:45 a.m.	Virtual		
June 15, 2024	8:45 a.m.	Virtual		
July 18, 2024	1:00 p.m.	Hybrid (Mid-Year)		
September 21, 2024	8:45 a.m.	Virtual		

WSBA BOARD OF GOVERNOR'S MEETINGS 2024
May 2-3, 2024
July 18-19, 2024
September 6-7, 2024